De activiteiten van…

ProKwadraat-Groepswijzer.nl
ProKwadraat – Groepswijzer.nl is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezig houdt met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van het bedrijf liggen in Leiden, maar zij slaat haar vleugels uit over heel Zuid-Holland. 
Vrijetijdsmarketing
ProKwadraat Vrijetijdsmarketing richt zich op productontwikkeling en marketing binnen de sector vrije tijd, toerisme en recreatie. Het creëren van nieuwe producten voor opdrachtgevers, het vermarkten van het product en de bijbehorende promotie behoren tot de expertise van ProKwadraat Marketing.
Groepswijzer.nl, voor al uw groepsuitjes
  • Groepswijs-historische-weetjesGroepswijzer.nl, is de afdeling die gespecialiseerd is in groepsarrangementen en die met een breed aanbod aan uitjes naar buiten treedt.
Publieksevenementen

ProKwadraat Publieksevenementen organiseert publieksevenementen in Leiden en omstreken waarvan de Schemerstad, de Groepswijzer.nl LadiesWalk en BIGGG! de bekendste zijn. roKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert grootschalige populair/culturele publieksevenementen in Leiden:

 

Evenementen van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

29 januari 2017- Winterbierfestival Leiden
5 maart 2017 – Proeftocht leiden
9 april 2017 – Verhalen van de stad
7 mei 2017 – Groepswijzer.nl LeidenWalk
7 mei 2017- Lentebierwandeling Leiden
2, 3 en 4 juni 2017 –Schemerstad
11 juni 2017 – Zomerbiervaart
20 augustus 2017 – BIGGG! smallband-festival
5 november 2017 – Bokkenwandeling.nl

Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

OPEN voor vroeger; verhalen van de stad

Deze editie van OPEN wordt georganiseerd door ProKwadraat staat geheel in het teken van ‘Verhalen van de stad’. Leiden is een schatkamer vol verhalen die deze middag door diverse kunstdisciplines als historische foto’s, dichters, schrijvers, orgeldraaiers en acteurs worden verteld. Het decor is vanzelfsprekend de stad zelf. Met ‘Verhalen van de stad’ wordt meteen ook de Leidse Draaiorgeldag nieuw leven ingeblazen.

Lees meer

Leidse Draaiorgeldag terug van weggeweest

De Leidse Draaiorgeldag is terug van weg geweest. Dit jaar niet in de Hooglandse kerk maar in de binnenstad van Leiden staan de draaiorgels opgesteld langs een hoofdroute. OPEN voor Verhalen van de stad wordt muzikaal opgeluisterd door een selectie van Leidse...

Lees meer

LadiesWalk wordt LeidenWalk

De LadiesWalk wordt LeidenWalk. Een wandeling in en rondom Leiden van 5 km, 10, 20 en 30 km voor iedereen. Lekker wandelen en genieten met familie en vrienden.

Lees meer

Leiden betrapt! nieuwe ‘hit’ van Groepswijzer.nl

Na het Stadsganzenbord, de Broodjeaapwandeling heeft Groepswijzer.nl met Leiden betrapt! weer een succesvol nieuw eigen arrangement in de markt gezet. Tijdens Leiden betrapt fotografeert fotograferen de deelnemers locaties van sensationele gebeurtenissen, waarbij ze...

Lees meer

6 november 2016 – Bokkenwandeling Leiden

Drie routes tijdens zesde editie van Bokkenwandeling Leiden op zondag 6 november 2016 Op zondag 6 november 2016 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de zesde editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een...

Lees meer

21 augustus 2016 – BIGGG! smallband-festival

BIGGG! smallband-festival verfijnde muziek op verfijnde plekken De mooiste wijk van Leiden is de Pieterswijk. De monumentale panden en het Pieterskerkplein zullen op zondag 21 augustus 2016 tussen 14.00 en 17.00 uur het decor zijn voor minstens zo mooie muziek. BIGGG!...

Lees meer

10 jaar ProKwadraat-Groepswijzer.nl!

In augustus 2006 werd ProKwadraat-Groepswijzer.nl geboren. Frank en Bart besloten de VVV te verlaten en op eigen wieken verder te gaan. Leiden als werkgebied bleek al gauw te klein voor de ambities en in de loop der jaren werden activiteiten ontwikkeld in steden als...

Lees meer

Eerste Zomerbiervaart zonder meer een succes!

Het zag er een paar dagen van te voren niet naar uit dat de eerste Zomerbiervaart zou uitmonden in een zomers evenement. Niets was minder waar. Na een paar druppels deed de zon achter de wolken zijn uiterste best en zorgde voor een heerlijke temperatuur. De bieren en...

Lees meer

12 juni 2016 – Zomerbiervaart in Leiden

Na de Bokkenwandeling in de herfst, de Winterbierwandeling in de winter, de Lentebierwandeling in het voorjaar nu ook een Zomerbierevenement. Op zondag 12 juni 2016 organiseert Bierwandeling.nl de eerste Zomerbiervaart in Leiden. De Zomerbiervaart is een biervaartocht...

Lees meer

Schilderswandeling op inschrijving in Leiden en Haarlem

Maak kennis met twee oud-Hollandse steden en hun schilders! Het Haarlems Dagblad en het Leidsch Dagblad bieden u samen met ProKwadraat-Groepswijzer.nl een verrassende en gezellige stadswandeling aan. Naast de grote namen zoals Frans Hals en Rembrandt tellen zowel Haarlem als Leiden door de eeuwen heen vele schilderende zonen.

Lees meer

Leuke 9e editie Groepswijzer.nl LadiesWalk 2016

Met veel zin vertrokken honderden vrouwen vanuit de tuin van Museum Volkenkunde voor wandeling van 10 of 20 kilometer of met gids Leo voor een stadswandeling van 5 kilometer. De routes hadden als thema Leidse vrouwen en bleven binnen de Leidse stadsgrenzen.

Lees meer

1 mei 2016 – High Tea Tocht

Op zondag 1 mei 2016 wordt de tweede High Tea Tocht Leiden gehouden. Een wandeling door de Sleutelstad waarbij in vijf deelnemende restaurants wordt genoten van een ander bestanddeel van een echte Engelse High Tea. Zo serveert het ene restaurant scones, het volgende...

Lees meer

Eerste lustrum Lentebierwandeling in Leiden op 1 mei 2016

Wandeling door Leidse binnenstad ter promotie van unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 1 mei 2016 weer de Lentebierwandeling...

Lees meer

Schemerstad 2016 op 13, 14 en 15 mei in Leiden

Schemerstad 2016 zal weer plaatsvinden tijdens de Pinksterdagen: 13, 14 en 15 mei. Het theaterevenement waarbij het publiek langs de voorstellingen vaart belooft indrukwekkende schoonheid, ontroerende verhalen en spannende beelden.

Lees meer

Combilogo-ProGroe-2015ProKwadraat-Groepswijzer.nl is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezig houdt met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van het bedrijf liggen in Leiden, maar zij slaat haar vleugels uit over heel Zuid-Holland.

  • ProKwadraat Vrijetijdsmarketing richt zich op productontwikkeling en marketing binnen de sector vrije tijd, toerisme en recreatie. Het creëren van nieuwe producten voor opdrachtgevers, het vermarkten van het product en de bijbehorende promotie behoren tot de expertise van ProKwadraat Marketing.
  • ProKwadraat Special events houdt zich bezig met organisatie van  presentaties, jubilea, openingen en personeelsfeesten.
  • ProKwadraat-Groepswijzer.nl, is de afdeling die gespecialiseerd is in groepsarrangementen en die met een breed aanbod aan uitjes naar buiten treedt.
  • ProKwadraat Publieksevenementen organiseert publieksevenementen in Leiden en omstreken waarvan de Schemerstad, de Groepswijzer.nl LadiesWalk en BIGGG! de bekendste zijn.

De verschillende elementen binnen deze vier takken hangen natuurlijk nauw samen, waardoor ProKwadraat creatie en uitvoering in één hand kan houden.

Evenementen van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

30 oktober 2016 - OPEN voor Verhalen van de stad 6 november 2016 - Bokkenwandeling Leiden 29 januari 2017- Winterbierfestival Leiden 5 maart 2017 -Proeftocht leiden 7 mei 2017 - Groepswijzer.nl LeidenWalk 7 mei 2017- Lentebierwandeling Leiden 2, 3 en 4 juni 2017 -Schemerstad 11 juni 2017 - Zomerbiervaart 20 augustus 2017 - BIGGG! smallband-festival 5 november 2017 - Bokkenwandeling.nl