BIGGG-logo-web[1]

Doe mee aan de Cultcoin tijdens het BIGGG! smallband-festival

Tijdens BIGGG! smallbandfestival op zondag 31 augustus 2014  wordt voor de tweede keer gewerkt met de Cultcoin als betaalmiddel. De Cultcoin is een middel voor fundraising en de bestedingen van het publiek bij de horeca te verhogen. De Cultcoin is een consumptiemunt die een waarde van € 2,50 vertegenwoordigd. Deze munten worden tijdens de Leidse Hofjesconcerten op 31 augustus 2014  verkocht op diverse locaties in de Leidse binnenstad. De muntjes hebben twee functies.

  1. Betalen voor de consumpties bij de deelnemende horeca
  2. Donatie voor het bezoeken van de concerten in de Leidse hofjes

Meedoen aan de Cultcoin?

Iedere horecagelegenheid die meedoet accepteert de Cultcoin als betaling voor volgende producten: kopje koffie, kopje thee, glas pils, glas fris of een glas wijn. Als participant wordt uw bedrijf opgenomen op de plattegrond met informatie. De Cultcoin zorgt voor een extra bezoekersstroom richting uw etablissement en u ondersteunt mede de organisatie van BIGGG! smallband-festival.

Extra’s: aanbiedingen en affiche

De Cultcoin kan een leuke aanleiding om een leuke eigen actie te verzinnen. Bijvoorbeeld een extra korting op koffie met gebak of een dagmenu na inlevering van een Cultcoin. Namens de Cultcoin organisatie worden affiches uitgedeeld waarmee de deelname kenbaar wordt gemaakt en waarop acties gezet kunnen worden.

Administratieve afhandeling

Aan het eind van de dag zal een vertegenwoordiger van de Cultcoin-organisatie de Cultcoins bij u ophalen. Hiervoor ontvangt u een afgiftebewijs. Tegen elke ingeleverde munt ontvangt u een vergoeding van € 2,= (incl. btw). Voor het totaal aantal munten stuur u een factuur naar de Cultcoin-organisatie. Deze wordt binnen een week voldaan.

Meer info

Neem voor meer informatie contact op met Frank van Leeuwen van ProKwadraat-Groepswijzer.nl 071-5233485 of frank@prokwadraat.nl.

Meld u aan via het formulier: