Sponsor worden van de ONTDEK Leiden wielerclub

De eerste editie van het Leids wielershirt is een succes! Vele tientallen fietser maken in het shirt hun rondjes in de Leidse regio en ver daarbuiten. In 2014 komt er daar een nieuwe licht aangepaste versie van het Leids Wielershirt.

Voorrzijde-wielershirtUw bedrijfsnaam op het shirt?

Zoals het een echt wielerhemd betaamd is er voor het (Leids) bedrijfsleven de mogelijkheid sponsor te worden van het Leids Wielershirt. Voor € 250 (excl. btw) staat uw naam op de 2014 editie van het shirt en ontvangt u twee tricots. Er zijn naast het ‘Ontdek’-beeldmerk maximaal 12 plekken op het shirt beschikbaar dus wees er snel bij. Bekijk hier (PDF Indeling Wielershirt 2014) met de indeling en reserveer snel een plek. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Stuur een e-mail naar frank@wielertochten.nl of bel met 06-10399488.

ONTDEK Leiden Fietsclub

Elke eigenaar van het ONTDEK Leiden Fietsclub is automatisch VRIJBLIJVEND lid van van de ONTDEK Leiden Fietsclub. Alle leden van deze fietsclub die dus in het bezig zijn van dit shirt mogen bovendien gratis meedoen aan de ‘ONTDEK Leiden’ klassieker. Een laagdrempelige toertocht van 100 km die in het najaar van 2014 voor het eerst verreden zal worden.

Shirt van Topkwaliteit

Het Leids wielershirt is geproduceerd door Bioracer, een specialist in wielerkleding. Het shirt is gemaakt van de stof ‘Quadri’. Een nieuwe textielsoort die mono-elastische eigenschappen (met een positief effect op de pasvorm van het shirt) koppelt aan een uitstekende transpiratieafvoer. Bovendien voelt de stof zacht en aangenaam aan. Het shirt is voorzien van een lange rits.